четвер, 10 грудня 2015 р.

ВНЗ мають затвердити правила вступу до 15 грудня
                        До 15 грудня вищі навчальні заклади повинні затвердити та розмістити на своїх веб-сайтах власні правила прийому на навчання. Така норма прописана в чинних Умовах прийому на навчання до вищих навчальних закладів України у 2016 році.


Правила прийому до вищого навчального закладу в 2016 році мають бути затверджені вченою (педагогічною) радою вищого навчального закладу.

Правила прийому вищих навчальних закладів повинні містити перелік акредитованих та неакредитованих освітніх програм за якими здійснюється прийом на навчання, порядок проведення конкурсного відбору та строки зарахування вступників за ступенями і освітньо-кваліфікаційними рівнями вищої освіти.

Також, правила прийому на навчання вищого навчального закладу мають містити перелік конкурсних предметів, з яких вступники подаватимуть сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на основі повної загальної середньої освіти та перелік конкурсних предметів, з яких проводяться вступні випробування.

Крім того, правила прийому повинні визначати порядок роботи приймальної комісії (дні тижня та години), порядок і строки прийому заяв і документів, порядок проведення вступних випробувань, порядок обчислення конкурсного бала вступника та іншу інформацію відповідно до розділу IV затверджених Умов прийому на навчання до вищих навчальних закладів України у 2016 році.

Немає коментарів:

Дописати коментар