четвер, 5 листопада 2015 р.

Яким буде зовнішнє оцінювання 2016 року
                      Український центр оцінювання якості освіти затвердив характеристики тестів зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. Характеристики фактично визначають, що представлятимуть собою тести ЗНО у 2016 році.
Пробне ЗНО 2016 року
                       Проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти. Головна мета проведення пробного тестування – відтворення умов та технології проведення ЗНО для психологічної підготовки майбутніх абітурієнтів до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні.
Визначення результатів ЗНО
                     Обробка бланків відповідей та визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання учасників зовнішнього тестування з української мови та літератури, математики та історії України здійснюватиметься з 6 травня до 26 травня 2016 року.
Графік проведення ЗНО 2016
                          ЗНО розпочнеться 5 травня 2016 року. Міністерством освіти і науки затверджено Календарний план підготовки та проведення ЗНО в 2016 році, яким визначено дати проведення тестування з кожного навчального предмета, а також дати проведення основних заходів, що супроводжуватимуть проведення тестування у наступному році.