четвер, 12 травня 2016 р.

Результати ЗНО з математики стануть відомі до 26 травня
                    Визначення офіційних результатів зовнішнього незалежного оцінювання з математики відбуватиметься у декілька етапів. Спочатку відбудеться комп’ютерна обробка сертифікаційних робіт учасників ЗНО та перевірка екзаменаторами завдань з розгорнутою відповіддю.
Сертифікати ЗНО будуть багаторічними
                     Міністр освіти і науки Лілія Гриневич повідомила, що з 2016 року сертифікати ЗНО будуть діяти не менше 2 років. Про це вона сказала під час засідання уряду 11 травня.
ЗНО - 2016: Як розрахувати бал з математики
                            Визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з математики здійснюється у два етапи. На першому етапі визначається тестовий бал учасника зовнішнього оцінювання (максимум – 62 бала). На другому етапі, на основі тестового бала визначається рейтингова оцінка результатів учасника зовнішнього оцінювання за 200-бальною шкалою, що використовується при складанні рейтингового списку абітурієнтів при вступі до вузів України.
Випускники склали тест ЗНО з математики
                          У середу 11 травня відбулось проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація шкільного курсу з математики, а також як вступний тест для бажаючих вступати до вищих навчальних закладів у цьому році.