пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

9 квітня відбудеться друга сесія пробного ЗНО
                             У суботу, 9 квітня регіональними центрами оцінювання якості освіти буде проведено пробне зовнішнє незалежне оцінювання з математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, іспанської, французької та російської мов. Участь у пробному тестуванні зможуть взяти ті абітурієнти, які пройшли відповідну процедуру реєстрації.


Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов та технології проведення ЗНО, а також психологічна підготовка майбутніх абітурієнтів до участі в основній сесії тестування.

Запрошення на пробне тестування, в якому вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасникам ПЗНО необхідно роздрукувати зі своєї персональної сторінки на сайті свого регіонального центру оцінювання якості освіті.

Тестування розпочнеться об 11 годині. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 та здійснюватиметься за паспортом (свідоцтвом про народження) або іншим документом, що посвідчує особу.

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде видано інформаційний бюлетень з відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів.

Увага! Результати ПЗНО не використовуються для оцінювання навчальних досягнень учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти.

Як відомо, пробному ЗНО з української мови і літератури, яке відбулось минулої суботи взяли участь 94 осіб.

Основна сесія ЗНО розпочнеться вже наступного місяця - 5 травня відбудеться тестуванням з української мови і літератури. ЗНО з математики буде проведено 11 травня, а з історії України - 13 травня.

З метою дистанційної підготовки до тестування використовуйте сервіс zno.osvita.ua, що надає можливість on-line-підготовки майбутнім учасникам зовнішнього незалежного оцінювання.

Немає коментарів:

Дописати коментар